7 dagen per week geopend

U mag alles weer vuil inleveren

We denken met u mee

Veel gestelde vragen

01.

Waar bezorgen jullie?

Onze keuken en magazijn zijn gevestigd in Zwijndrecht. Vanuit Zwijndrecht bezorgen wij catering en huurtartikelen in onder andere heel Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland, maar op uw verzoek bezorgen wij ook in de rest van Nederland en België

02.

Wat kost de bezorging?

Onze bezorg & verzendkosten worden berekend op basis van de postcode van het afleveradres. Klik hier voor de bezorgkosten > Wilt u de bestelling alleen laten bezorgen of alleen laten ophalen? Dan kunt u de onderstaande kosten halveren.

 

Uiteraard kunt u uw bestelling door ons laten bezorgen en ophalen. De transportkosten worden berekend op basis van postcode van het afleveradres.

De vermelde bedragen zijn richtlijnen. De werkelijke kosten kunnen hoger of lager uitvallen (als er bijvoorbeeld geen laad- en losplaats is of als er tolwegen op de route liggen).

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van bezorgen en/of ophalen krijgt u na het plaatsen van uw bestelling altijd eerst de exacte transportkosten te horen voordat u uw bestelling akkoord geeft.

Wilt u de bestelling alleen laten bezorgen of alleen laten ophalen? Dan kunt u de onderstaande kosten halveren.

Wij bezorgen in heel Nederland & België. Neem contact met ons op of plaats uw bestelling via onze webshop. Wij laten u altijd eerst de exacte transportkosten weten voordat we uw bestelling definitief maken.

03.

Openingstijden

Voor vragen of advies kunt u ons bellen tijdens kantoortijden:

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 16:00

Bezorgen doen we 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

04.

Hoe werkt het bestellen?

Plaats uw bestelling via deze website via de ‘webshop’. Wij bevestigen uw bestelling en voegen bezorgkosten toe. U ontvangt per e-mail de factuur. Wij gaan aan de slag met uw bestelling. Zijn er vragen? Neem gerust contact met ons op.

05.

Hoe worden buffetten geleverd?

Onze warme buffetten worden vers voor u klaargemaakt en rechtstreeks vanuit onze professionele keuken ingeladen in één van onze wagens voor transport naar uw locatie, bijvoorbeeld bij uw thuis of bij uw bedrijf.

 

  • De bezorger zet, indien besteld, buffettafels klaar. U kunt natuurlijk ook uw eigen tafels gebruiken voor de plaatsing van het buffet
  • Het buffet wordt compleet geplaatst door de bezorger, hierbij horen natuurlijk ook de borden, (opschep)bestek, peper & zout en servetten; dit alles wordt gratis meegeleverd
  • Alle warme gerechten worden klaargezet in warmhoudbakken (ingebegrepen) zodat uw eten goed warm blijft. De bezorger steekt de branders onder de warmhoudbakken aan; hierdoor blijft uw buffet tot wel 3 uren op perfecte temperatuur
  • Eventuele koude nagerechten worden uiteraard gekoeld geleverd
  • Als alles netjes klaarstaat vertrekt onze bezorger; u en uw gasten kunnen op het afgesproken tijdstip beginnen met het warme buffet. Eet smakelijk!
  • U hoeft niks af te wassen. Wij vragen u enkel om eventuele etensresten te verwijderen en de benodigdheden bij elkaar te verzamelen in onze kratten zodat de bezorger deze op de afgesproken dag gemakkelijk kan ophalen.

Edwin smulders Catering helpt u graag.

Is uw vraag onbeantwoord of heeft u een suggestie voor ons? Neem gerust contact met ons op. We horen graag van u.

Hoe werkt het?

Aanbod

Wij verhuren een enorm assortiment aan partyverhuur artikelen. Bij ons kunt u huren voor grote evenementen, maar ook voor kleinere feestjes. Van 1 klapstoel tot compleet ingericht feest.

Bel ons: 078 – 629 0908

> Stuur een bericht

Ze zijn terug!!!

Op veler verzoek

Op veler verzoek zijn onze overheerlijke partypannen weer terug in ons assortiment. De balletjes, kipkluifjes, doner en grote garnalen, ze zijn allemaal weer terug