Foodtruck huren in Rotterdam

Italiaanse foodtruck catering op locatie

Op zoek naar een unieke cateringoplossing in Rotterdam? Huur onze gloednieuwe (2024), volledig uitgeruste foodtruck en maak van jouw evenement een onvergetelijke culinaire belevenis!

Een gloednieuwe foodtruck met alle voorzieningen

Onze foodtruck van Edwin Smulders Catering is niet zomaar een mobiele keuken; het is een top-notch culinaire uitrusting op wielen. Uitgerust met de modernste apparatuur en ontworpen om een breed scala aan gerechten te bereiden, staat onze foodtruck klaar om jouw gasten te verwennen met heerlijke, vers bereide maaltijden.

Flexibel en geschikt voor elk evenement

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, festival of privé-evenement, onze foodtruck biedt een flexibele en professionele cateringoplossing. Wij serveren alles van overheelijke broodjes en verfijnde hapjes tot complete maaltijden, allemaal bereid met verse, lokale ingrediënten.

Waarom kiezen voor onze foodtruck?

  1. Complete Cateringervaring: Met alles erop en eraan, van hoogwaardige keukenapparatuur tot stijlvolle presentatie, bieden wij een full-service cateringervaring.
  2. Gepersonaliseerd Menu: Samen met jou stellen we een menu samen dat perfect aansluit bij de smaak van je gasten en de sfeer van het evenement.
  3. Professioneel en Betrouwbaar: Ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze service en staat garant voor de kwaliteit en versheid van het eten.

Maak jouw evenement speciaal

Laat ons de zorg voor het eten uit handen nemen, terwijl jij je focust op het genieten van je evenement. Met onze foodtruck in Rotterdam garanderen wij een culinaire ervaring die je gasten nog lang zullen herinneren.

Boek vandaag nog!

Ben je klaar om je evenement naar een hoger niveau te tillen met onze exclusieve foodtruck? Neem contact op via onze contactpagina of bekijk meer informatie en foto’s van onze foodtruck op onze speciale foodtruck-verhuurpagina.