Welkom 5 Menukaart 5 Gezellige Receptie

Proef de Gezellige Receptie

Een bruisende receptie verdient een speciale aanpak, en ons Receptiemenu is precies wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een jubileum, of een andere feestelijke gelegenheid, wij zorgen voor de perfecte ambiance en drankjes, terwijl je gasten genieten van een gezellig samenzijn.

Bekijk gerechten

Reserveer de Foodtruck

Prijs per persoon: €25,00 

Gezellige Receptie

Gerechten

Onbeperkt bier, fris, wijn, koffie en thee

Gedurende 3 uur lang kunnen je gasten onbeperkt genieten van een selectie van dranken, waaronder bier, frisdrank, wijn, koffie en thee. We serveren geen gedestilleerde dranken.

Warme hapjes

Vier keer tijdens de receptie gaan we rond met heerlijke warme hapjes, zodat je gasten worden verwend met smaakvolle lekkernijen.

Optioneel: Petit four bij binnenkomst

Maak de ontvangst extra bijzonder door je gasten te trakteren op een petit four bij binnenkomst, voor slechts €2,75 per stuk.

De standaard opstelling omvat de foodtruck met twee statafels ervoor, maar je kunt deze opstelling uiteraard uitbreiden voor extra comfort. We zorgen voor gezellige achtergrondmuziek en bieden de mogelijkheid om via onze boxen en microfoon toespraken te houden. Liever zelf samenstellen? Klik hier

Vraag offerte aan

Prijs per persoon: €25,00 

U krijgt een zeer uitgebreide offerte, die u zelf helemaal kunt aanpassen en accepteren

Proost op gelukkige momenten en gezellig samenzijn.

Een klein beetje inspiratie