Welkom 5 Referenties

Referenties

Ontdek de onvergetelijke culinaire ervaringen en feilloze service van Edwin Smulders Catering & Verhuur door de ogen van onze gewaardeerde klanten. Lees hieronder wat anderen te zeggen hebben over hun unieke en smaakvolle evenementen, waarbij Edwin Smulders zich onderscheidt met topkwaliteit catering en uitstekende dienstverlening.

Complimenten over koffie in Rotterdam

Michael Romein

Alcom Electronics B.V.
Senior Purchasing Manager

Voor herhaling vatbaar!

“Voor onze nieuwjaarsreceptie foodtruck Smulders in gehuurd. Was top alles goed geregeld en lunch (hamburgers en/of saté) is echt een aanrader. Voor een volgend evenement zou ik ze zeker weer inhuren.”

Complimenten over koffie in Rotterdam

Robin Overgaauw

Coo | Bosman Shipping Group

Een echte aanrader!

“Bij de doop van één van onze schepen heeft het Team van Edwin Smulders Catering, Verhuur en Foodtruck onze gasten voorzien van heerlijk eten vanuit de Foodtruck. Goede communicatie vooraf, netjes op tijd, verzorgde uitstraling & lekker eten; aanrader!”

Complimenten over koffie in Rotterdam

Cindy Barendregt

Werkvoorbereider afdeling realisatie | Gemeente Zwijndrecht

Vaste klant!

“Wij zijn al jaren vaste klant bij Edwin en Coby. Elk jaar staan ze weer voor ons klaar tijdens ons jaarlijkse zomerfeest en nieuwjaarsontbijt. Elke keer weer maken ze er een feestje van met heerlijk eten. We hopen nog jaren te kunnen genieten van de goede service en het lekkere eten.”

Een culinaire reis vol smaak en stijl die onze speciale gelegenheid onvergetelijk maakte!

Een klein beetje inspiratie