Welkom bij foodtruck Rotterdam

Home 9 Foodtruck Rotterdam

Waar smaken samenkomen en culinaire avonturen beginnen. Duik in de wereld van heerlijke gerechten, vers bereid en geserveerd met liefde vanuit onze foodtruck. Geniet van de sfeer van Rotterdam, verrijkt met de geur van onze keuken. We kunnen niet wachten om u te verwelkomen aan boord!”

Retro foodtruck op locatie in regio Rotterdam

Onze foodtruck biedt een unieke mix van heerlijke gerechten, zorgvuldig bereid met verse, lokale ingrediënten die de rijke smaken van Rotterdam weerspiegelen. We hebben een uitgebreid assortiment dat zowel bedrijven als particulieren aanspreekt, waardoor we een favoriete keuze zijn voor evenementen, feesten en casual diners. Stap in onze wereld van gastronomische hoogstandjes en ontdek de ware essentie van de Rotterdamse foodtruck-cultuur. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te laten genieten van de beste foodtruck-ervaring in Rotterdam!”

Ook onze foodtruck op uw locatie?

 

“Bij Foodtruck Rotterdam zijn we buitengewoon trots op de uitzonderlijke kwaliteit die we bieden, zowel in termen van onze foodtruck als de culinaire creaties die we serveren. Elke dag streven we ernaar om gerechten van de hoogste kwaliteit te bereiden, waarbij we gebruik maken van verse ingrediënten en authentieke recepten die onze klanten keer op keer verrukken.

Onze klanten waarderen ons niet alleen voor onze heerlijke gerechten, maar ook voor de efficiënte en snelle service die we bieden. We begrijpen dat uw tijd waardevol is, en daarom zetten we ons in om ervoor te zorgen dat elke bestelling snel en nauwkeurig wordt bereid en geserveerd.

Daarnaast wordt ons vriendelijke en gastvrije personeel vaak geprezen. We geloven dat een glimlach net zo belangrijk is als het eten dat we serveren, en ons team zet zich in om elke klant zich welkom en gewaardeerd te laten voelen.

Kortom, bij Foodtruck Rotterdam streven we ernaar om een onvergetelijke foodtruck-ervaring te bieden, gekenmerkt door heerlijk eten, snelle service en een warme, vriendelijke sfeer. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij onze foodtruck en u onze passie voor geweldig eten te laten ervaren.”

Wat klanten zeggen over de foodtruck

Michael Romein

Alcom Electronics B.V.
Senior Purchasing Manager

Voor herhaling vatbaar!

“Voor onze nieuwjaarsreceptie foodtruck Smulders in gehuurd. Was top alles goed geregeld en lunch (hamburgers en/of saté) is echt een aanrader. Voor een volgend evenement zou ik ze zeker weer inhuren.”

Robin Overgaauw

Coo | Bosman Shipping Group

Een echte aanrader!

“Bij de doop van één van onze schepen heeft het Team van Edwin Smulders Catering, Verhuur en Foodtruck onze gasten voorzien van heerlijk eten vanuit de Foodtruck. Goede communicatie vooraf, netjes op tijd, verzorgde uitstraling & lekker eten; aanrader!”

Cindy Barendregt

Werkvoorbereider afdeling realisatie | Gemeente Zwijndrecht

Vaste klant!

“Wij zijn al jaren vaste klant bij Edwin en Coby. Elk jaar staan ze weer voor ons klaar tijdens ons jaarlijkse zomerfeest en nieuwjaarsontbijt. Elke keer weer maken ze er een feestje van met heerlijk eten. We hopen nog jaren te kunnen genieten van de goede service en het lekkere eten.”

Locatie & sfeer

“Foodtruck Rotterdam is een mobiele culinaire ervaring die u kunt vinden in de bruisende regio Rotterdam. We zijn trots op onze mobiliteit en flexibiliteit, waardoor we op verschillende locaties en evenementen kunnen staan, van lokale markten tot grote festivals.

Om op de hoogte te blijven van onze laatste locaties en evenementen, nodigen we u uit om onze social media kanalen te volgen. Hier delen we regelmatig updates over waar we te vinden zijn, zodat u nooit een kans mist om te genieten van onze heerlijke gerechten.

Bij Foodtruck Rotterdam draait het niet alleen om het eten, maar ook om de ervaring. Daarom hebben we een gezellig terras gecreëerd waar u kunt ontspannen en genieten van uw maaltijd. We draaien ook gratis gezellige muziek om de sfeer te verhogen en ervoor te zorgen dat uw bezoek aan onze foodtruck een ervaring is die u niet snel zult vergeten.

Dus of u nu op zoek bent naar een snelle lunch, een uniek diner of een heerlijke traktatie tijdens een evenement, Foodtruck Rotterdam is er om u te dienen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u onze passie voor geweldig eten te laten ervaren.”

Contacteer ons vandaag

“Neem vandaag nog contact met ons op om uw culinaire behoeften te bespreken. Bij Foodtruck Rotterdam kijken we ernaar uit om u en uw gasten te voorzien van de perfecte foodtruck-ervaring!”

Heeft u een vraag over onze foodtruck?

5 + 13 =

Klanten gingen u voor