Het Struweel

Wij staan regelmatig met onze foodtruck bij landschapstuin Het Struweel in Rijsoord. Ook verzorgen wij regelmatig daar de aankleding en tenten etc. Heeft u catering nodig nog bij landschapstuin het Struweel, dan bent u bij Smullen met Smulders aan het juiste adres.

Culinaire keuken op wielen

Met onze foodtruck kunnen wij elke sfeer creeren en bijna alle soorten eten & drinken verzorgen. Ook draaien wij tijdens ons bezoek gezellige of passende muziek. Voor het cateren van vele soorten gerechten en dranken in landschapstuin Het Struweel in Rijsoord, moet u bij “De Foodtruck” van Smullen met Smulders zijn.

Een Heerlijke beleving

Bij Edwin Smulders draait het allemaal om de unieke samenwerking tussen jou als klant en onze gepassioneerde medewerkers.

Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden we niet alleen heerlijk eten, maar ook een service die ongeëvenaard is. We luisteren aandachtig naar je culinaire voorkeuren, bespreken je ideeën en streven ernaar om je verwachtingen te overtreffen. Zien wij elkaar binnenkort in landschapstuin Het Struweel?

Klantscore 9,8/10

Meer dan 50 gerechten

150+ tevreden klanten

Onze klantenrecensies

“ Samen creëren we een onvergetelijke ervaring die je gasten in landschapstuin het struweel versteld doen staan. “

Onze klantenrecensies

“ Samen creëren we een onvergetelijke ervaring die je gasten versteld doen staan. “

Onze klantenrecensies

“ Samen creëren we een onvergetelijke ervaring die je gasten versteld doen staan. “