Welkom bij Koffie met gebak op locatie

Home 9 Koffie op locatie

LET OP: wij werken met een volautomatische verse bonenmachine, ook gebruiken we verse melk. Door deze machine kunnen we niet alleen koffie aanbieden, maar ook koffie specials, thee en warme chocolademelk met slagroom. Onze koffie is heerlijk en we hebben gebak of broodjes.

Verse koffie op locatie in regio Rotterdam

Welkom bij onze koffieservice, waar we de beste koffie direct naar uw locatie in de regio Rotterdam brengen. Wij hebben een volautomatische bonenmachine waardoor we ook koffie specials, thee en chocolademelk kunnen aanbieden.

Geniet van koffie op uw locatie

Of u nu een bedrijfsevenement, een feest of een bijeenkomst organiseert, wij zorgen ervoor dat uw gasten genieten van de beste koffie. Ook kunnen we zorgen voor gesorteerd gebak of verse koekjes voor bij de koffie. Indien gewenst draaien we ook rustige achtergronmuziek. ook leveren wij verse broodjes

Wat klanten zeggen over de foodtruck

Complimenten over koffie in Rotterdam https://edwinsmulderscatering.nl/koffie-op-locatie-regio-rotterdam

Michael Romein

Alcom Electronics B.V.
Senior Purchasing Manager

Voor herhaling vatbaar!

“Voor onze nieuwjaarsreceptie foodtruck Smulders in gehuurd. Was top alles goed geregeld en lunch (hamburgers en/of saté) is echt een aanrader. Voor een volgend evenement zou ik ze zeker weer inhuren.”

Complimenten over koffie in Rotterdam Bosman shipping https://edwinsmulderscatering.nl/koffie-op-locatie-regio-rotterdam

Robin Overgaauw

Coo | Bosman Shipping Group

Een echte aanrader!

“Bij de doop van één van onze schepen heeft het Team van Edwin Smulders Catering, Verhuur en Foodtruck onze gasten voorzien van heerlijk eten vanuit de Foodtruck. Goede communicatie vooraf, netjes op tijd, verzorgde uitstraling & lekker eten; aanrader!”

Complimenten over koffie in Rotterdam gemeente Zwijndrecht https://edwinsmulderscatering.nl/koffie-op-locatie-regio-rotterdam

Cindy Barendregt

Werkvoorbereider afdeling realisatie | Gemeente Zwijndrecht

Vaste klant!

“Wij zijn al jaren vaste klant bij Edwin en Coby. Elk jaar staan ze weer voor ons klaar tijdens ons jaarlijkse zomerfeest en nieuwjaarsontbijt. Elke keer weer maken ze er een feestje van met heerlijk eten. We hopen nog jaren te kunnen genieten van de goede service en het lekkere eten.”

Hoogwaardige koffie van “The Coffee Factory”

Het boeken van onze koffieservice is eenvoudig en snel. Neem contact met ons op en we zullen alles regelen, zodat u zich kunt concentreren op uw evenement.

Contacteer ons vandaag

Neem vandaag nog contact met ons op om uw koffiebehoeften te bespreken. We kijken ernaar uit om u en uw gasten te voorzien van de perfecte koffie-ervaring! Eventueel met vers gebak, verse koekjes of belegde broodjes.

Heeft u een vraag over onze koffie service?

12 + 7 =

Klanten gingen u voor