Maak jouw feest compleet met onze snackwagen

Wil je jouw gasten verrassen met iets lekkers op je volgende evenement? Huur dan de snackwagen van Edwin Smulders Catering. Onze snackwagen biedt een breed assortiment aan snacks die gegarandeerd in de smaak vallen.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, verjaardag of festival, onze snackwagen is de perfecte aanvulling. We serveren versgebakken friet, kroketten, frikandellen en kaassoufflés. Alles wordt ter plekke bereid, zodat jouw gasten kunnen genieten van warme, knapperige snacks.

Flexibel en aanpasbaar menu

Elk evenement is uniek en daarom bieden we een flexibel menu dat aangepast kan worden aan jouw wensen. Heb je specifieke verzoeken? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het menu perfect aansluit bij jouw evenement.

Volledige service en gemak

Bij Edwin Smulders Catering draait alles om gemak en service. Onze snackwagen komt compleet met personeel, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Wij verzorgen alles, van de bereiding tot de bediening, zodat jij je kunt focussen op je gasten.

Overal in Nederland en België

Onze snackwagen is beschikbaar door heel Nederland en België. Waar je evenement ook plaatsvindt, wij staan voor je klaar. Met onze ervaring en professionaliteit zorgen wij ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke tijd hebben.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in het huren van onze snackwagen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden scherpe prijzen en een service op maat, zodat jouw evenement een groot succes wordt. Met een snackwagen van Edwin Smulders Catering kies je voor kwaliteit en gemak.

Voor meer informatie of om direct te reserveren, kun je contact met ons opnemen via 078 – 629 0908 of info@edwinsmulderscatering.nl. Edwin en zijn team staan klaar om van jouw evenement een smakelijk succes te maken.