Welkom 5 Menukaart 5 Feestelijke Festijn

Proef het Feestelijke Festijn

Een onvergetelijk feest verdient een speciaal menu, en dat is precies wat we voor jou in petto hebben met ons Feestelijke Festijn-menu. Of je nu een jubileum viert, een bedrijfsfeest organiseert of gewoon wilt genieten van een geweldige tijd met vrienden, dit menu is de perfecte keuze voor een feestelijke gelegenheid.

Bekijk gerechten

Reserveer de Foodtruck

Prijs per persoon: €75,00 (Minimale reservering: 20 personen)

Feestelijke Festijn

Gerechten

Koffie met een petit four

Begin je feest met een verfijnde start met koffie en een heerlijk petit four, een smaakvolle traktatie voor de zoetekauw in jou.

4 uur lang onbeperkt drinken

Geniet van 4 uur lang onbeperkt drinken, inclusief wijn, bier, frisdrank, koffie en thee. Laat de festiviteiten beginnen!

Warme hapjes

Gedurende de avond worden er maar liefst 5 keer (elke 30 minuten) warme hapjes rondgebracht, zodat je de hele avond kunt blijven genieten.

Halve kip, friet & salade

Het feest eindigt in stijl met een heerlijk bord dat bestaat uit een sappige halve kip, knapperige friet en een verfrissende salade. Deze kippen draaien al tijdens het feest boven een houtskool BBQ en zorgen voor een heerlijke smaakbeleving.

Italiaans ijsje

Als klap op de vuurpijl sluiten we het festijn af met een heerlijk Italiaans ijsje. De perfecte zoete afsluiting van een geweldige avond.

Dit alles wordt geserveerd op jouw feestlocatie, compleet met de juiste muziek en verlichting voor de ultieme sfeer.

Reserveer de foodtruck

Prijs per persoon: €75,00 (Minimale reservering: 20 personen)

Een festijn van smaak en gezelligheid, voor onvergetelijke momenten.

Een klein beetje inspiratie