Proef de authentieke smaak van Italië met onze Italiaanse foodtruck

Wil je, je evenement naar een hoger niveau tillen? Denk dan eens aan onze Italiaanse foodtruck van Edwin Smulders Catering. Onze foodtruck brengt niet alleen heerlijk Italiaans eten, maar ook de sfeer van Italië naar je locatie.

Met onze foodtruck serveren wij verschillende soorten pasta’s. Elke pasta kan à la minute voor je gasten klaargemaakt, zodat ze kunnen genieten van de ultieme smaakervaring.

Complete Italiaanse beleving

Onze service gaat verder dan alleen pasta. Breid het menu uit met een frisse groene salade, heerlijke soep, en sluit af met een rond draaiende Limoncello-boom en authentiek Italiaans ijs. Zo bied je, je gasten een volledige Italiaanse beleving.

Volledige inrichting voor jouw evenement

Wij zorgen niet alleen voor het eten, maar ook voor de inrichting. Standaard brengen we twee statafels mee. Wens je nog meer? Dan kun je kiezen voor lage tafels met luxe stoelen, jumbo parasols en sfeervolle verlichting. Alles wordt geserveerd op wegwerpservies, zodat je, je nergens zorgen over hoeft te maken.

Landelijke dekking

Onze Italiaanse foodtruck komt door heel Nederland en België. Waar je evenement ook plaatsvindt, wij staan voor je klaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en stel zelf je menu samen. Met een prijs vanaf slechts €5,00 per persoon, bieden wij een unieke ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten.

Meer informatie nodig?

Heb je advies nodig? Edwin en zijn team staan voor je klaar met meer dan 20 jaar ervaring in de horeca. Bel ons op 078 – 629 0908 of stuur een e-mail naar info@edwinsmulderscatering.nl. Laat ons je evenement onvergetelijk maken met de magie van de Italiaanse keuken.

Lees hier alles over onze Italiaanse foodtruck >